Skitser til en drøm – Fernisering 1. september

Udstillingen “Skitser til en drøm” med i alt 27 deltagende kunstnere, kan ses på MUUSMANNS, Bredgade 4, 1260 København K, i perioden 1.-30. september. Der er fernisering den 1. sept. ´22 kl. 16.00- 19.00.

Gritt Ulldall Jessen deltager med værket ‘Tofu Theatre’ – en drøm om et fiktivt teater; en økocentrisk teaterscene, der aldrig holder lukket, og som bringer forestillinger om og af non-human species dvs. stenenes monolog, vindens monolog, dyrenes monolog osv. Det er også stedet, hvor der produceres tofu tidligt om morgenen, der sælges frisk fra billetlugen hele formiddagen, som publikum står i kø langt ned ad gaden for at købe – og derigennem droppe kødet.

Morten Søndergård deltager med værket ‘They’, der et flerstemmigt og flersprogligt ord-værk som er bygget op over biernes sværmning. Om at finde et hjem i en ødelagt verden. Værket tager udgangspunkt i stedordene. I dag er stedordene ord som let fyldes af stærke følelser. Papir med bivoks, 2022. Her kan man læse mere om They.

Læs mere om udstillingen på facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *